Repository logo
    Communities & Collections
    All of DSpace
    • English
    • Català
    • Čeština
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Gàidhlig
    • Italiano
    • Latviešu
    • Magyar
    • Nederlands
    • Polski
    • Português
    • Português do Brasil
    • Srpski (lat)
    • Suomi
    • Svenska
    • Türkçe
    • Tiếng Việt
    • Қазақ
    • বাংলা
    • हिंदी
    • Ελληνικά
    • Српски
    • Yкраї́нська
    • Log In
      New user? Click here to register. Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Fabre, Romina"

Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    Análisis de polimorfismos en los genes Sox6 y Ryr1 y su relación con la calidad de carne de cerdo
    (Universidad Nacional de Entre Ríos, 2020) Rodríguez, Viviana Rita; Maffioly, Joaquin; Martínez, Florencia; Jenko, Carolina; Fabre, Romina; Lagadari, Mariana
  • No Thumbnail Available
    Item
    Empleo de distintas estrategias nutricionales en el engorde de vacas y su efecto sobre el perfil de aminoácidos de la carne madurada
    (Universidad Nacional de Entre Ríos, 2023) Jenko, Carolina; Perlo, Flavia; Fabre, Romina; Biolatto, Andrea; Vittone, Sebastián; Tisocco, Osvaldo; Bonato, Patricia; Teira, Gustavo
  • No Thumbnail Available
    Item
    Uso de extracto de romero y ácido ascórbico en la conservación refrigerada de carne de cerdo
    (Universidad Nacional de Entre Ríos, 2020) Perlo, Flavia; Fabre, Romina; Bonato, Patricia; Tisocco, Osvaldo; Teira, Gustavo

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback